2020-06-25

Herregud, det är så varmt. Precis som när var det, 2018? Då var det så här hett, jag gillar värme, tro mig, men hetta, det gillar jag inte.
Det blir för mycket liksom?

Jag har roat mig med att sälja våran enorma soffa och bokat in mig på en “ny” soffa. Ska bli så härligt att få lite förnyelse, lite mer utrymme. 
Verkar som våran gamla soffa hämtas ikväll, då kanske vi kan hämta våran “nya” soffa imorgon? Jag hoppas det! Det blir en sån här som på bilden, det kommer bli så snyggt. Med ett soffbord som passar in och sen någon snygg fåtölj, drömmigt!

Man kanske skulle skaffa något sånt här? Det vore ganska fint till soffan och den grå mattan vi har. Hm, tål att tänkas på.
Inte för att just den här är rätt, men något liknande? Sen höja upp vardagsrumslampan mer än vad vi har den nu, för just nu slår man nog i huvudet i den för lätt :)

Fick just meddelande om att vårat nät från Granngården har kommit nu också, yes! Det ska vi hämta ut idag, så vi kan näta in balkongen äntligen, just nu måste vi ha alla glas stängda, då Glenn int ska smita ut och hoppa, men snart kan vi ha öppet och grejor, vi köpte ju en grill häromdagen så då kan vi även använda den! Gud så mysigt det ska bli :)

Fick även avisering om att det kommer en leverans från zooplus snart också, har beställt en massa kattsand och lite mer leksaker åt marodören, så han har något att roa sig med. ;)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *