veckansbokrecension
En knasig och rolig bok, Kim spelar tevespel medan pappa lagar mat, och råkar hamna i själva spelet. Hur ska pappa kunna rädda henne, när han aldrig spelat förut?
Nu måste pappa och Kim samarbeta tillsammans och göra något de aldrig gjort förut.
Passar perfekt in i dagens samhälle, där internet och spel faktiskt tar upp mycket av barnens tid. Hur vi än gör så kommer detta spela stor roll in i vardagen, och denna bok passar så bra in.
Illustrationerna är helt fantastiska, de är gjorda med pärlplattor! Hur kul låter inte det?
Det inspirerade min dotter på 9 och sonen på 10 år att göra många , så nu har vi hela köket fullt med plattor, i alla möjliga olika former.

En bok som kan läsas med barnen, eller av barnen själva. Men absolut någonting som jag rekommenderar. Den är jättefin och rolig!
Den kanske ger lite eftertanke att vi borde umgås mer med barnen än vad vi gör. :)
Köp boken till dig och dina barn, eller ladda hem e-boken när den släpps från författarens hemsida som finns länkad i beskrivningen:)

pappatarkontrollen

Författare: Gustaf Jansson
Utgiven: 2016-09-18
FörlagG. J. Förlag Ett stor tack för detta recensionsexemplar!
Du kan köpa boken: Adlibris / Bokus / Författaren 
Bokens beskrivning: Kim är sju år och lever i en helt vanlig familj. Två föräldrar, en bror och en syster. “Kims digitala äventyr – pappa tar kontrollen” utspelar sig under en helg när Kim är ensam hemma med sin pappa. Medan pappa lagar mat kopplar Kim av med sitt favoritspel i soffan.
Av en händelse sugs Kim in i kontrollen och har bara en möjlighet att komma hem igen, med hjälp av pappa som nu tvingas lära sig någonting som aldrig tidigare intresserat honom.
Med Kims digitala äventyr kan du få upp ögonen för ditt barns digitala intresse. Du som växt upp med tv-spel kommer känna igen mängder av referenser från gamla klassiska storspel.

0