Sponsrat inlägg: myTaste nya Webbläsarknapp

Inlägget är sponsrat av myTaste

Wow, wow! Nu händer det grejor! För mig som gillar att hitta nya recept och idéer, så fick jag nys på myTaste, och deras nya funktion!
För hur många gånger har du inte suttit där, med kokböcker, eller med internet, sida efter sida och letat efter ett bra recept som ska funka, eller om du har något favoritrecept som du älskar men som du absolut inte kan hitta igen?
Nu finns ett plugin som myTaste.se har släppt som kan hjälpa dig. Du kan spara dina favoritrecept, oavsett var du hittar dom, ja, du läste rätt, VAR DU ÄN HITTAR DOM, och du kan spara dom på ett och samma ställe! Hur smidigt? Jättesmidigt!

Du kanske har något smaskigt recept på datorn, bland dina hundratals med bokmärken som du inte vill tappa bort, lägg till det till dina recept och du har det lätt och enkelt på ett och samma ställe som dina andra recept. Aaah, äntligen! Det här har jag väntat på, för mina bokmärken gällande recept är många, och nu kan jag minska ner det otroligt mycket. Det blir lättare att hitta saker både på datorn och när jag behöver mina recept.
Jag älskar ju att baka, så jag har en hel del recept liggandes kan jag ju erkänna!

Vet ni vad det bästa är? Det finns även en app! Både för android och iphone, och ååh, du kan komma åt recepten som du har sparat på datorn via telefonen också, perfekt om du inte har en bärbar dator som du kan ta med in till köket, nu kan du bara ta fram ditt recept enkelt och sätta igång med bakningen eller matlagningen.

Du kan läsa mer om Webbläsarknappen i länken nedan:

http://mytaste.se/plugin

cgain1gz5ikalhpnaadyt_1iqq4961

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *