Äntligen eftermiddag

Nu så. Nu har vi hämtat monstren, bakat kakor, dammsugit, tvättat.
Vi har även varit till tandläkaren, men där gjorde dom inget idag, dom hade ingen tillgänglig som kunde göra något på Max. Hm. Om de bokade in en tid för två veckor sen åt Max, varför har dom ingen som KAN barn på den tiden då? Knepigt. Så nu ska han dit igen på måndag.
Pust.

Blev så arg på dagis idag. De har slarvat bort Moas mössa och vantar.
Och så tyckte dom att “har du ingen extramössa och vantar hon kan ha nu?”
Men hallå, alla har inte extramössa och vantar i väskan. Tänk om jag skulle gått hem?
Om vi inte haft bilen?
Gudars. Folk!
Så jag misstänker att jag måste köpa nytt imorgon, för nu snöar det ute. Om grejorna ligger ute så lär dom ju knappast komma fram snabbare

Det som grämer mig är att vantarna var nya, och mössan en mössa jag gillade. Varm och snygg.

Imorgon är det talgrupp för Moa, hon ska börja på TKT, och det ska bli spännande.
Talkommunikationsteknik :)
Ska även ha överskolningssamtal (ÄNTLIGEN) för Max, få se hur det går för honom.
Misstänker dock att de bara har bra saker o säga. Han har ju även två bästa kompisar där. Hanna och Gabriel. Riktigt skoj. :)

Nu ska jag gå och skala potatis och göra mat, idag blir det kokt potatis och falukorv i ugn, med tomat och ost. Karln lär vara hungrig när han kommer hem, och mina små monster är också hungriga, mellanmålet hjälpte inte mycket för en timma sen.. :)

0

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Du får köpa Moa en varm men inte allt för dyr mössa, likaså med vantarna, som hon kan ha på dagis, så får hon ha fina och dom lite dyrare sakerna när hon är med er, som faktiskt håller koll på sakerna! ;)

    Amen duuu.. Sån där smarrig mat vill jag också ha! Lapskojs tidigare idag, och makaroner och bacon nu på kvällen, står på min lista. Kul? Nej, inte det minsta! Dags att storhandla och fixa en massa nya recept, tror jag. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *