Barnkalas och trötthet

Trötta är vi idag, efter grannarnas partaj igår. Tänk att fjortisar inte kan hålla sig i skinnet.
En av dom ramlade nerför trappen igår, hehe, jag kan inte låta bli att skratta åt det.
Tydligen bröt han fingret men haha det såg för kul ut!

Idag ska vi på barnkalas hos min syster, Max och min systerdotter fyller år med två dagars mellanrum, så idag ska hon ha kalas, min farmor skulle tydligen komma dit också, så det lär väl bli paket åt alla då misstänker jag.

Tänkte jag skulle ställa mig i duschen nu när ungarna sover och tvätta håret bland annat, cepehår, måste färga det igen, får ta mörkbrunt, om jag färgar svart igen så får jag nog utslag med all sannorlikhet.

Måste hitta en ståbräda åt Max, och ett regnskydd åt vagnen..hm..har även satt ut tvillingvagnen på annons idag.
Få se om någon nappar.

0