Bulldag!

Idag har vi bakat bullar! Fem plåtar blev det, så nu har vi hela frysen full med härliga hembakade kanelbullar.
Moa älskar att baka, så hon hjälpte mer än gärna till.
Hon bakade också cupcakes helt själv, så de står i kylen och väntar på att bli uppätna av mina kakmonster. <3

Annars har vi inte gjort mycket annat, jag har rensat i klädkammaren och sorterat gubbens garderob, och gubben har burit ner saker i förrådet.
Vi fick lite kreativa saker gjorda. Det känns bra.

Snart stundar en ny vecka, denna vecka är fylld av läsande för mig, en bok ska läsas inför seminariet nästa vecka.
Måste även göra klart kompletteringen som jag ska lämna in. Så det tänkte jag roa mig med nästa vecka!
Ungarna slipper långa dagar på fritids och kan gå hem direkt när dom slutar skolan. Skönt för dom. Jag älskar att vi bor bredvid skolan :)

Moa var in på närakuten igår, för hennes halsmandlar är sååå svullna. Men efter nästan tre timmars väntande fick de åka hem, dels för att Moa TOTALVÄGRADE gå med på att dom stack henne i fingret, och sen ville dom att vi skulle återkomma om en vecka om det är likadant. Hon måste tametusan få den där operationen snart, de har ju sagt att vi bara behöver kontakta dom när hon är redo, men så länge hon vägrar att ge blod och ta blodprov så går det ju inte.

Så idag gick jag och Moa till apoteket för att köpa en blodprovstagare. Damen i kassan var super och letade reda på en åt oss, 130 kronor kostade den.
Så nu har vi en egen här hemma så hon ska få träna. Vi har kommit så långt att hon kan ta i den, och att hon kan ta prov på oss. Men hon vägrar att ens prova ha nålen i.
Hon blir helt stel och ja, skräckslagen. Så vi kör lite träning här hemma. Till slut kanske vi lyckas med att hon törs ta stick i fingret åtminstone. Ett stort steg.
Inte lätt med livrädda barn.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *