Dan Före Dan Före Dopparedan

Herregud, två dagar kvar till julafton, eller en? Hur räknar man?
Nåväl, onsdag idag, imorgon drar jag upp till Dalarna och firar jul, nyår lalala. Blir borta bra länge, hela nästa vecka o grejor.Ska tatuera mig, ska in till JC och göra min efterlängtade labret också, jäklar, så nervös, men vad sjutton. Det ska göras =)

Vill inte jobba idag, idag vill jag vara hemma, dona lite, är nästan klar med lägenheten nu, nu ska bara sängen skruvas ihop, men tänkte att jag struntar i det ett tag till, jag gillar sängstommen, men inte madrasserna, ska försöka hitta nya madrasser eller en större till den där sängen. Men det får bli efter nyår.

Sitter o hoppas att man får besök idag, vore väldans mysigt, få kramas, åh.. =)
*hoppas hoppas*
Somna tätt intill, vakna upp nära..
Dumt att man måste jobba imorgon bara.. :P

Hm, skulle behöva dra en svängom med dammsugaren när jag kommer hem, skulle behöva tvätta också, och packa måste jag fortsätta göra ikväll. Hm, dammsuga kan jag göra, men tvätta gör jag om jag inte får besök. =)
Annars kan jag tvätta när jag kommer upp till Leksand.

Burr, fryser som en dåre, nu skulle man ha legat i ett varmt bad.
*huttrar*

Funderar på vad jag ska införskaffa i julklapp åt folk och vilka som ska få julklappar i år.
Humma. Har inte så mycket pengar att röra mig med pga dessa räkningar, men något ska vi nog kunna fixa =)

Nu är klockan elva, nu är det lunchdags, är så trött så trött idag..

Hm, jag ska kramas med världens goaste älskling idag..wie =)
*invänta besök*

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *