Dator på väg!

Ja, äntligen äntligen är min nya dator beställd och på väg.
Jag måste börja röja mitt skrivbord så den får plats.
En stationär dator blir det nu, så jag kan redigera foton och spela och allt. :)

Ungarna ska få använda min gamla bärbara, men med restriktioner som vanligt. :)

Har nyss smält socker och “limmat” ihop ett pepparkakshus som Moa ska få dekorera bara det stelnat. Hon älskar pyssel ;)
Självklart brände jag mig på ett finger, som vanligt, gör det jämt. :P

Undrar om jag ska ta och göra mig lite iskall cola light…törstig.

Måste sammanställa ett dokument också, med information om hur aspergers funkar, för ingen på mitt jobb har någon aning om det..och jag vill gärna ha facklig representant med mig när jag ska möta HR stöd om en ny plats inom organisationen, någon som vet lite mer om hur jag funkar.
Sen måste jag skriva ner hur jag vill jobba också, vad jag vill göra och vad jag inte kan göra.

0