Den om ommöbleringen

Vi har gjort om lite här hemma. Moa har bytt sovrum, till det lilla sovrummet som vi hade. Hon har inrett det själv och är så nöjd så :)
Vi fick tillbaka vårat stora sovrum, och jag flyttade in min hörna där idag. Vi åkte mot Ikea och köpte ett nytt skrivbord. 275 kronor. Som hittat!

Stora vardagsrummet är som det ska igen, karln är den enda som sitter där ute och nördar. Vi har gott om plats där nu för träning och grejor.
Det är skönt när alla är nöjda :)

Idag fick vi ÄNTLIGEN regn, gräset har varit gult och torrt i flera dagar nu, min näsa har kliat som tusan och ögonen runnit konstant.
Men nu är det grönt och fint igen. Solen skiner faktiskt ute just nu, härligt! Lite regn har aldrig skadat.

Imorgon är det jobb igen för gubben, medan jag och ungarna ska hitta på något att göra. Slutet på sommarlovet närmar sig med stormsteg. 21 augusti börjar ungarna skolan igen, Max i femman i en ny skola, och Moa i fyran i sin nuvarande skola, men hon går sista året där nu som kommer. Nästa år börjar hon i en annan skola också. Dock inte i samma skola som Max, utan en helt annan.
Hon får åka buss till skolan busshållsplatsen finns precis här utanför området, riktigt lyxigt, medan Max faktiskt kan cykla om han vill. De blir stora så fort.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *