Den om speltorskarna

Har ni haft en trevlig påsk?
Här har vi haft det lugnt och skönt, ungarna har mökat i sig godis för resten av året tror jag. Men de har även handlat för sina pengar dom fick. Det blev inte bara godis. Skönt. :)
Moa var på Kungsmässan idag och fyndade jeans och en tröja, tyvärr hade hon inte provat byxorna och de var för små, så de måste vi gå och byta i veckan. Men ändå! :) Tjejen börjar bli stor. Går och shoppar själv o grejor =)

Max köpte spelgrejor för pengarna han, som vanligt ;)

Idag har de spelafton här, Moa och hennes kompis spelar brädspel och varvar det med youtube och sånt, medan Max, Peppe och hans kompis med dotter spelar rollspel. De fyra är rollspelsnördar och spelar praktiskt taget varje helg numera. Hur kul som helst att de kan göra något ihop. :)

Själv skriver jag skolarbeten och försöker komma ikapp, har gjort klart ett och sätter mig nu och gör nästa. Tog en promenad med Mina först, så man fick lite mer solsken och värme på kroppen. Vi har så fint väder..blå himmel, solsken och det är SKÖNT ute, man kan gå ute utan jacka, så härligt. Uteserveringarna är igång och det sitter folk där och myser i solskenet.

Men nu ska jag sätta igång med att göra klart den här kursen jag håller på med, vi har seminarium nästa månad, och jag vill vara klar och väl förberedd så jag kan avsluta denna kurs med.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *