Den om tröttheten

Är inne i en enorm trötthet just nu, det slår ut överallt, björkar, blommor, de klipper gräsmattor. Det blir massa på en gång! Det gör mig lite trött. :)
Men annars kämpar jag vidare med skolan, just nu håller jag på med en kurs som är FRUKTANSVÄRT tråkig, men jag ska göra klart den.
Det är bara o skriva och skriva och skriva och bläää. Ingen substans alls liksom, det händer inget, man ska bara skriva.
Sånt är tråkigt, jag vill lära mig något vettigt.

I sommar har jag blivit antagen till två litteraturkurser åtminstone, jag lämnade in ansökan om studiemedel igår, så håll tummarna, det hade varit skönt att slippa hålla hårt i pengarna under sommaren, ungarna kanske vill göra något…o slippa äta nudlar hela sommaren hade varit skönt. :P

Men, idag har jag varit ute med hunden åtminstone, och snorat, de klippte alla gräsmattor överallt, till slut kliade mina ögon så hemskt att jag fick lov att säga åt Mina att vi skulle skynda på lite. Uscha. Nu ligger hon nöjd i sängen och snusar, mätt och belåten.

Ungarna är i skolan och gubben är på jobbet. Igår var faktiskt gubben duktig och satte in nya blandaren till badrummet som jag köpte. Nu kan alla bada om de vill! Vi hade bara en duschblandare innan, men nu har vi en för badkaret också. Super! Moa var snabb och badade direkt, våran vattenälskare. Hon ÄLSKAR att bada. =)

Det händer inte mycket här nere. Min mamma och systerdottern var här i helgen, så vi gjorde Gekås och lite annat. Shoppade för alldeles för mycket som vanligt, men hittade massor vi behövde, men glömde så klart hälften, som vanligt. Får ta det i höst. Under sommaren åker jag INTE till Gekås, om man åker dit på sommaren är man en självplågare, det är galet mycket folk där då.

Kommer slänga in lite gamla “Vi testar” inlägg här och där, såna som jag glömt att lägga in. Ifall ni helt plötsligt hittar inlägg som inte varit där förut. ;)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *