Det enkla nöjet i att läsa en bra bok!

gastblogg

Det verkar som att tekniken håller på att infiltrera varenda liten del av våra liv. Allt från shopping till spel handlar om teknik idag, så ibland kan det vara härligt att ta lite tid, slappna av och läsa en bra bok!De långa sommardagarna är perfekta för att låta saker gå lite långsammare. Oavsett om jag är hemma eller på en dagstripp till Lysekil så gillar jag att ta med mig en bok för att få tiden att gå.

En av mina favoritförfattare på sistone är amerikanska Lora Leigh. Hon, tillsammans med många andra kvinnliga författare som Jaci Burton, Maya Banks och Angela Knight är inte rädda för att ge lite extra spänning i sina romantiska och ofta erotiska berättelser om kärlek i svåra omständigheter.

Medan dessa böcker kanske inte blir klassiker på våra bibliotekshyllor så är de i alla fall enkel läsning och visar sig ofta vara riktiga sidvändare.Det var därför med stor spänning som jag plockade upp Lora Leighs bok Black Jack som började där hennes tidigare bok i Elite Ops-serien slutade, vilket redan visat sig vara en stor fullträff med böcker som Live Wire, Wild Card och Renegade.

De första sidorna bekantade mig genast med Leighs snabba och suggestiva stil där hon beskriver hur agenten Travis Caine blivit inslingrad i spioneri och kärlek med mystiska femme fatalen Lillian Belle, också känd som Night Hawk.

Om du undrar varför boken heter Black Jack så beror det inte på det populära kortspelet som du kan spela online tack vare Betways livedealer-upplevelse, utan det är ett kodnamn som Travis Caine använder när han ansluter sig till den hemliga amerikanska underrättelseoperationen Elite Ops.Även om det låter som att historien ska fokusera på spioneri så är det de fängslande relationerna mellan Black Jack och Night Hawk som verkligen fick min puls att stiga. Kärleksscenerna mellan paret kan eventuellt skrämma bort några timida läsare men jag kände att de hanterades realistiskt på ett sätt som ofta saknas i många andra böcker i genren.

Något som gör det ännu bättre är att Black Jack finns i Kindle-version, vilket gör det mycket enklare att använda tillsammans med en eReader som du kan använda samtidigt som du ger dig in i dina riktiga Blackjack-spel!

Vill du också gästblogga? Hör av dig till mig!

0