Det fungerar ju

Nu har jag jobbat i vad är det. Snart tre veckor? Det funkar! Visst, jag är omotiverad på morgonen som vanligt, men så fort jag kommer till jobbet blir det bra.
Folket som handlar är härliga, personalen är härliga och volontärerna är lika härliga dom med.
Jag trivs så bra!
Jag hoppas verkligen det håller i sig.
Problemet är att man hittar alldeles för mycket man vill ha, men som man inte köper haha!
Sitter just nu och funderar om jag ska köpa en lampa imorgon när jag ska jobba, isåfall får jag gå dit lite tidigare bara så kan jag köpa den och lägga in den på kontoret.
Men jag funderar än. Den hade varit så snygg om man sprayade den i silverchrome. Mhm, sen upp i köket. Måste suga på den karamellen till imorgon.

Har även provat massa ny mat, herregud så mycket gott det finns. Baba Ganouj , Muhallaya och Freekeh, allt från Syrien. Så mycket smaker och så fräscht!
Önskar alla fick chansen att prova. Ni missar mängder :)

Ungarna älskar det också, jag är så himla stolt över mina ungar som faktiskt vågar prova allt. De är inte rädda för att prova nya saker. 

Vad mer? Bokmässan närmar sig, och jag ska dit på lördagen bara i år. Jobbar ju när det är annars, så jag har bytt min lördag med en kollega, så jag kan gå på mässan.
Har dubbla bokbloggarfrukostar och det ska bli så kul! Tar med mig en gammal kursare från Borås också, plus självklart min vapendragare, dottern :D

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *