Det här med minnet…

Mitt minne är inte vad det brukar vara.
Jag brukar vara den som kommer ihåg allt, men på senare tid har det blivit värre.
Men det är tydligen en vanlig biverkan när man är en sån som mig…säger dom.
Medicinerna kan ge lite minnesproblem. Tack för den.

Men ändå.

Satt och skulle fylla i och ansöka om tillfällig föräldrapenning, när jag fick helt spel.
Jag kom inte ihåg Max personnummer. Hemskt. Fick lov att tjuvkolla.

Jag har åtminstone bestämt mig att på tisdag, när min läkare ringer, då ska han få skriva remiss åt mig till psyk, för jag orkar inte ha det så här längre. De måste utreda vad fan som är felet egentligen. Inget funkar. VC kan inget om psyket, så är det bara. De kan inte bara gissa och ge mig högre och högre doser som inte funkar. Jag orkar inte.

Stresshanteringskurser och antidepp och psykologer…vad gör det för nytta när det inte funkar?
Eller ja, stresshanteringskursen gillar jag. Det är alltid bra att lära sig hantera.
Men resten. Blä.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *