Det här med nyår.

Okej, det här med nyår. Hypen.
Jag är en sån där jävla trist människa. Jag förstår mig inte på nyår. För mig innebär inte nyårsafton fest och glamour, utan pest och pina.
Fulla människor, överhype, smällande av raketer och höga ljud. Plus att man måste vara uppe så jävla sent och jag vill sova.

Jag är cynisk, jag vet, men ja, bor ni i min skalle skulle ni förstå det bättre kanske.

För mig är nyår en pina, men jag står ut för barnens och gubbens skull. Om jag bodde själv skulle det här bara vara en vanlig dag.
Nytt år, nytt lidande typ. :D 

Min skärm är död, igen. För tredje gången. Den brukar börja leva, men jag vette fan, jag börjar lessna. Den är inne på sista svängen.
Karln har haft den sedan 2012, och den är väldigt nära pensionsåldern. Jag har hittat nya skärmar, men det tar emot att beställa. Förstår ni känslan?
Jag hittade samma modell för 1100 dock, låter intressant. Jag älskar modellen jag har, den matchar min andra skärm, som är samma modell, och jag vill ha det som det är.
Lika skärmar, lika stora, ja, ni förstår.

Vad mer?

Julen är över, jag fick inte många klappar, men bra klappar. :)
God parfym av gubben, fick Ariana Grandes Moonlight. Love it! Sen fick jag av pappsen och svärisarna också, ungarna hade slagit in lite också, mysigt. :)
Ungarna fick såå mycket klappar, och de var så nöjda med allt. Vi har även haft besök av svärisarna, sen kom pappa och min systerdotter. Många långa dagar med mycket prat och skoj :)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *