Det närmar sig ett nytt år, ett nytt kapitel i våra liv

BIld av moritz320 från Pixabay

 

Ja, 2020 närmar sig med stormsteg. 2020 liksom, vad hände med 2010-talet? Eller 2000-talet? Herregud. Det var nyss 1992 och livet lekte. Haha.
Nu är det 2020, jag arbetar på en secondhandaffär och älskar det, jag har två tonåringar, varav en fyller fjorton om två veckor. Galet!
Gift med hund och volvo och hela baletten. Men gud så härligt det är.
Mitt mående är bättre, jag trivs med livet just nu. Jag ska öka lite i arbetstid, sex timmar extra i veckan, det vill säga, tre timmar två dagar i veckan, men jag ska få hålla på med bokavdelningen.
Förstår ni lyckan? Böcker! Jag står ju i kassan annars, men nu ska jag få göra lite annat dom där två dagarna. skönt. Behöver jag berätta igen hur mycket jag älskar böcker?

Imorgon är det nyårsafton. Vi ska äta lite loaded potatoeskins, lite ostfyllda kycklingfiléer och hasselbackspotatis, och sen ska Moa göra efterrätten, hon ska göra pannacotta. Mums!

Nästa år är det nya tag som gäller, jag har bestämt mig att börja läsa mer böcker, och så ska jag ta hand om mig mer. 
På torsdag ska jag på återbesök hos läkaren i Varberg också, jag ska få bli av med förbandet och så ska vi få höra resultatet från patologen. Håll tummarna för goda besked?
Men allt har gått bra efter operationen, jag har inte haft allt för ont, och igår bytte vi förband, och det ser jättefint ut där under. Det kommer inte synas alls nästan när det är läkt.
Så glad!
Så nu hoppas vi bara på goda besked från det som dom tog ur och skickade iväg också.

Julen har varit härlig, vi firade jul här hemma, ungarna öppnade klappar och var så glada, vi åt massor med julmat och godis.
Men julen är inte över än här, för min pappa och ungarnas kusin ska komma, vi tror att dom kommer nu på fredag?
Då får ungarna klappar från mina föräldrar och från Peppes föräldrar. Julafton nummer 2!

 

 

 

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *