Den om tröjan som får åka tillbaka

Beställde ett par jeans och en hoodie från HM, var såå taggad på byxorna, men när jag satte på mig dom såg de ut som MOMJEANS ungefär. Usch, jag var så missnöjd.

Nej, de får åka tillbaks, men jag behåller hoodien, för den var SÅ skön.
Bilden leder direkt till tröjan på HM´s hemsida om ni är nyfikna.


Var hos tandläkaren idag också, de satte dit kronan och sen stoppade dom in en tamponad med penicillin och bedövande salva i gluggen, som precis som de misstänkte hade krånglat, en så kallad dry pocket. Läskiga grejor, men sånt händer! Så jävla typiskt att just jag ska råka ut för allt..morr.
Men nu ska det bli bättre lovade dom, få se om det blir det också :D

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *