En olycka kommer aldrig ensam..

Nej, precis. När yrseln gick över, så kom öronvärk. Eller ja, jag har haft känningar i en vecka nu, har kört med en öronsalva som jag fick förra gången när jag hade hörselgångsinflammation, men den hjälper inte denna gång. Så jag lär gå till närakuten sen efter middagen. Uuurk. Jag hatar att sitta där och vänta.
Men karln min lovade att följa med. <3

Jag håller på med operation lära Mina att få klorna klippta, och tametusan, jag har fått klippa någon klo varje dag. Idag tog jag sporrarna, och jäklar så fina dom blev. :)
Hon är riktigt nojig när det gäller klorna, men jag gör sakta, och får jag göra en om dagen är jag nöjd. Det blir ju bra till slut!
Gäller att ha tålamod bara, hon är ju en gammal fegis :)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ingela H (@volguus_zombiefied)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *