4 tortillabröd
300 g kyckling
1 pkt bacon
1/2 röd paprika
1 liten purjolök
100 g champinjoner
1/2 påse tacokryddmix
1 dl salsasås
1 dl vispgrädde
1 påse cheddardip
2 dl mjölk
1 dl salsasås
1 dl riven cheddarost
Skär kycklingen i små tärningar och baconet i 1,5 cm breda skivor. Stek baconet i en torr stekpanna tills det fått färg men utan att det blir knaperstekt. Lägg över i en gryta. Bryn kycklingen i stekpannan och lägg över den också i grytan.
Tärna paprikan, strimla purjolöken och skär champinjonerna i kvartar. Stek grönsakerna mjuka och lägg sedan i dem i grytan. Krydda med tacokryddan, häll på salsasås och grädde. Låt allt koka ihop i fem minuter.
Fördela röran på tortillabröden. Rulla ihop bröden och lägg dem med skarven nedåt i en ugnsform.
Vispa ihop cheddardipen med mjölken och rör ner salsasåsen. Häll såsen över rullarna och strö över osten. Gratinera i 225 grader, 10-15 minuter tills osten fått fin färg.
Servera med sallad!