Feberfrossa

Åh, igår var vi på förlossningen och BB då. Underbart. De verkar vara helt underbara på det där i Falun.
Men nervös blev jag ju när jag såg sjukhussängen där man ska föda, alla slangar, huga, jag är skraj fortfarande. Men men, det måste ju göras, och det snart

Syrran var med, och älsklingen, kändes skönt, vi åkte dit i god tid och väl där träffade vi en av killarna från föräldragruppen, det visade sig att tjejen hans hade fått värkar, men det var krångel, för bebisen låg i säte. Ack, hoppas allt går bra.

När vi kom hem var jag helt färdig, jag mådde urk, jag hade ont i överallt, kunde knappt gå. Hm, och förvärkar så klart.
När vi lagt oss i sängen fick jag feberfrossa helt plötsligt? Karln blev jätteorolig tydligen, han tippade på runt 40 graders feber, mysko..Jag känner att jag är varm idag också, och har ont i halsen, men inte lika mycket som igår kväll.
Tom bebben blev slö igår när jag var så där varm, men så fort jag hade svalnat var det fullt liv igen.. konstiga grejor eller hur?
Jag håller nog på att bli sjuk. Suck.

Älsklingen gick igenom min “önskelista” som jag skrev här igår, och konstaterade att min julklapp är med där? Hm, jag blev inte lite nyfiken då? Undrar vilken av dom det är. Hm.

Sitter här och tar det lugnt, känner mig knasig i kroppen idag, tror inte jag orkar ta mig någonstans, vi får se om pappa hör av sig under dagen.
Syrran väntar besked nu om hon får lägenheten under oss eller inte, jag håller tummarna på att hon får den, då blir vi av med lite möbler, hon blir av med karln, och får bo här uppe!

Trettio minuter senare fick vi beskedet, syrran fick lägenheten, och flyttar in 1 januari! Mycket som händer

0