Fem månader av kärlek

Härliga härliga härliga, underbara morgon.
Vaknade sju imorse av att ha sovit massor av timmar, vi la oss runt kvart i elva eller nåt igår, och jag var så trött så jag somnade av direkt. Supertrött människa :)
Massa god mat och mys i soffan med film gjorde sin rätt må jag lova.

Karln såg lite sliten ut när han gick upp med mig klockan sju, men han var duktig! =) Han har varit duktig och vänt på dygnet helt när han varit hos mig, sånt blir man stolt över =)

Nästa onsdag åker jag upp till Dalarna igen, stannar ända till Söndag, ska ju till Avesta på torsdag och pratas lite med folk där, sen invigning av nya planet på Kupolen, se vad för affärer dom har gjort där, kanske man kan luska runt lite.. =)

Torsdag idag, då jobbar jag till 18, suck, vad gör man inte då. Iofs, det är lugnt sista timman, jag får väl poppa musik eller nåt, det brukar funka och göra så timman går lite fortare. Sen hem och kolla in slutet på filmen vi började kolla på igår, fast jag orkade inte kolla klart, så älsklingen föreslog att vi skulle nanna kuddarna för jag såg så trött ut…tack älskling, du är den bäste =)

Jaa, nu är det lunch, ska ta min bok och gå upp och äta lite mat, hoppas det finns något gott där uppe, hm, Melrose Place på tv kanske =)

Måste bara säga hejdå åt älsklingen som rymmer hem igen idag..morr..*sakna* Tur jag får träffa honom på onsdag igen =)

Huvva lång dag, nu ska jag säga mig godnatt o såna krejor. Natti natti säga sej.

0