Förkylningar avlöser varandra

Max har varit hostig och förkyld, men nu är han äntligen frisk (ta i trä), jag har haft feber och huvudvärk, och nu är Moa på väg att bli förkyld. Hon är dock i skolan, för hon är pigg och bara rosslig i halsen för tillfället, men blir hon sämre får hon ju stanna hemma. Vi har tid den 15e på ÖNH för hennes halsmandlar, så förhoppningsvis blir det inget mer än det hon har nu.

Jag var hos läkaren förra veckan och tog ämnesomsättningsprover, för jag äter ju Levaxin, och tametusan, nu ligger mina värden bra, så vi ska fortsätta med min nuvarande dosering. Skönt.
Nu ska jag bara försöka få upp mina andra värden, som är i botten, som vanligt! Jävla operation.. Men men, man är efterklok, eller hur?

Idag ska jag sätta mig ner med mina japanskastudier tänkte jag, få se om jag kan få någon ro i skallen, jag har så svårt att koncentrera mig, något som är väldigt vanligt bland alla människor, men jag har alla odds emot mig, asperger, depression och sen hjärntröttheten som jag har som är något jag fick efter första gången jag gick in i väggen. Innan jag gick in i väggen och blev utmattad första gången, då hade jag inga problem alls, jag kunde jobba heltid, jag kunde lära mig saker hur lätt som helst, jag kunde klara av att vara vaken hela dagarna. Men efter det. Kaboom.
Ingenting fungerar som det ska. Så se upp för det, känner ni av minsta lilla känning av utmattningssyndrom, LYSSNA PÅ DET. Ni kommer inte ångra er..

Vad mer? Regnar här idag, så Mina är lagom glad. Tvingade ut henne imorse, och hon drog två kissningar på samma ställe, sen vände hon och skulle gå in igen. Jahopp, bara att lyda :)

Fastighetsskötaren var här nyss också, vi har hört ett dunkande ljud var tionde sekund sedan förra veckan, så nu försöker dom lokalisera var det kommer ifrån. Tydligen någonstans i huset bredvid, och de misstänkte något med värmepannan eller något sånt. Snickaren ska även komma framöver och fixa ordning i köket, kanske bäst att städa där då :P

Funderar faktiskt på att baka en knäckig äpplepaj idag, och så havrevisp till det eller något sånt. Tror ungarna hade älskat att komma hem till paj. Får gå till affären senare :)
Ja, det blir en paj, jag hittade ett recept i en låda, så det var ju bara  till att göra då :D 

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *