Godmorgon!

Eller ja, morgon är det väl inte, har ju varit uppe en stund nu.
Men barnen leker för fullt, har fått sina doser med äckelpencillin, och jag försöker få i mig min kopp med te. Blev sugen på att ta en med någon god smak idag, men slutade med vanligt sånt där Breakfast te ni vet, det smakar ändå bäst ibland.

Färgade håret igår, så nu är det korpsvart igen, skönt, inte har det kliat så himla mycket heller, och det är skönt, vill inte riskera att svälla upp när man åker iväg på fredag.

Peppe är på jobbet, han slutar tre idag, skönt, ganska tidigt iallafall, då ska vi skicka iväg vagnen när han kommer hem.

Ungarna är väl piggare idag, fast Max hör typ sämst i hela världen.
Man får ställa sig bredvid honom om man ska prata, för annars ser han bara oförstående ut, stackars plutt. Hör han inte bättre nästa vecka tar jag honom till doktorn igen, sånt måste man hålla koll på tycker jag.

Onsdag idag, ja, IDAG är det onsdag ;)
Har lite tvätt som ska vikas in i garderoberna, och lite mer tvätt som ska hängas upp.
Måste tömma väskan som ska med till Åland också, den med hjul, enklast att ha i tunga grejor i den ;)

Måste faktiskt ta kort på traderaauktionerna idag.

**********************************
Har roat mig med att sätta igång en tvättmaskin, plockat ihop alla kläder och leksaker som låg överallt i lägenheten, förstår inte, hur mycket jag än plockar, så ser det likadant ut efter någon dag, barn är galna!

Ramlade ur lite vax ur Max öra idag igen, haha, undrar hur stor kocka han har haft där egentligen? Två dagar i rad har det ramlat ur örat..hm..alltså, tro inte att jag inte håller efter öronen, men jag är inte där inne och gröper med topz, för det ska man inte! Jag tar bort det jag kan se, och det tar jag bort med pekfingret, aldrig gräva I örat.
Gör inte ens så på mig själv, och har aldrig gjort heller.  Tänk att råka stoppa in topzen för långt..gaaah panik.

Undrar var jag la fönsterdukarna? Jag la dom någonstans där barnen inte skulle komma åt dom, och sen glömde jag bort var det var..Moa har smutsat ner balkongdörren ganska hårt, så den lär jag göra rent..hm.
Shit, dåligt trist blogg idag, bara massa städsnack ;)

Är så sugen på cola light just nu så jag dör snart..men men, icke sa nicke.
Tar mig nog en kopp te till eller nåt sånt.

***********************************************
Jamen se där, hittade massa cambridge och naturdietpåsar jag inte tänker dricka upp, så dom säljer jag iväg.
Nu har jag satt mig i köket, är skönare att sitta här vid köksbordet, Moa sitter mittemot och dricker juice och äter en smörgås.  Har en rykande kopp te jag ;)
Har tömt kameran och tagit hem powerlistern inför traderandet.. :)

Sålt cambridgepåsarna nu, bara naturdietpåsarna kvar, gud vad skönt att kunna tjäna pengar på sånt man har i sina skåp.

0