Going crazy

Jag blir galen. Moa har ju halsfluss igen.
Vi tog en liten promenad till affären, dels för att få lite frisk luft, dels för att komma hemifrån en stund.
Jag behövde lite andrum, en promenad är aldrig fel då.

Min chef smsade mig imorse och sa att hon skulle ringa mig senare på dagen. Hon ska väl gnälla över att jag är hemma och vabbar. MEN, kom och vabba själv då kärring?
Orsaken till att jag vabbar, är för att jag ändå inte arbetar lika många timmar och tjänar lika mycket som min karl. Ergo, jag vabbar, han jobbar.

Jag önskar mig ett nytt jobb, eller en massa jävla pengar så jag kunde utbilda mig till något annat. Jag är så less på detta. :(

Jag blir taktiskt utmobbad av min chef på jobbet, hon säger inte hej, hon anmärker på allt jag gör, hon anmärkte på min sjukskrivning. Jag har fått lov att blanda in facket, för dom behandlar mig som skit.

Jag är sjukskriven 50% just nu, och jag ska arbeta 80%, så jag ska vara på jobbet tre timmar om dagen. På dessa tre timmar tycker hon att jag ska göra två personers jobb, som jag alltid gjort. Ändå klagar hon på allt jag gör, allt är fel. Varför ska jag då sitta där och göra det jag gör?!?!?!?

Förstår ni min frustration? Jag har aspergers, jag har social fobi, jag är deprimerad, och hon bara hugger. Direkt. De gör allt för att jag ska säga upp mig. Men jag tänker inte säga upp mig. Jag kämpar med näbbar och klor.
Sist jag sa upp mig själv fick jag slåss med a-kassan hur länge som helst. Nej nej, det gör jag inte om.

Summa sumarum är alltså att jag mår sämre än vad jag någonsin gjort i hela mitt miserabla liv. Jag har skrivit en remiss till vuxenpsykiatrin igen, och tiggt om en läkare som förstår asperger och en kurator/psykolog som gör detsamma. Jag väntar på besked därifrån. Jag väntar även på att få komma på KBT för min ångest genom vårdcentralen.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till snart.
Jag vill bara grina grina grina.

0