Hackad instagram

Mitt instagramkonto blev hackat igår. Jag har ingen aning om hur de bar sig åt. Fick aldrig något meddelande om att min mailadress ändrats, och heller inte något om att lösenordet har ändrats.
Så säkert har dom det. Super! Så nu har jag världens mailkonversationer med Instagrams support som faktiskt får ta tag i detta och fixa det.
Blir galen.
Gissa om jag är förbaskad.

Annars händer inte mycket, jag beställde en surfplatta åt mig själv som tröst igår, blev så less på allt, så nu idag ska den tydligen komma (!) och ja, vadå snabb leverans :D
Netonnet kan när dom vill dom!

Jag pluggar, eller försöker, japanska är INTE lätt, haha. Men ibland märker man att saker fastnar. Men när man mår dåligt är det svårt att koncentrera sig, man får kämpa dubbelt så mycket.

Förhoppningsvis  kommer mina biljetter till Bokmässan idag också, hoppas hoppas!  
Ska ni till Bokmässan? Jag ska dit som bokbloggare och gå på bland annat två bloggfrukostar, men ser fram emot många andra paneler och föreläsningar :)
Bokmässan är min stora händelse varje år, jag går omkring där och bara myser. Med ljudbok i öronen varje gång också, för det är SÅ MYCKET LJUD på en gång, och mitt huvud klarar inte det.
Men ser ni mig får ni väl ställa er framför och vinka, för jag lär inte höra när någon pratar med mig annars ;D

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *