Hängslen och livrem.

Så sa de jämt på Försäkringskassan, man skulle ha hängslen och livrem när man gjorde ett beslut, så det blev så rätt som möjligt. Skitställe.

Nu har jag gjort både seminariefrågorna och jag har gjort en skriftlig komplettering som är redo att lämnas in ifall Max inte har hunnit friskna till innan torsdag då seminariet är. Vill inte stå där som ett fån utan att ha något som backar upp.

Peppe åker ju till Norge imorgon för att jobba, och kommer inte hem förrän torsdag. Jag har ingen barnvakt heller, så jag får göra så här. Det funkar! :)

Så nu har jag suttit här hela kvällen och skrivit om kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder och grejor, medan jag har lyssnat på American Horror Story, de släppte Freakshow idag på Netflix, perfekt!
Tänkte först om jag skulle lyssna på Dead Zone, men då missar jag massor, så den serien spar jag tills jag kan kolla riktigt…. :)

Men nu är jag faktiskt KLAR för kvällen, och kan andas ut en stund.
Nu ska jag ta och spela lite SIMS 4 innan jag ska gå och lägga mig.

0