Hår som skrutt

Hoho.  Jag är inte så förtjust i mitt hår just nu, tur jag inte behöver ha det så här länge till. ;)
Kanske skulle börja ha mössa eller nåt, nej tusan, sånt kan man inte ha inomhus.. :P Sjal kanske? =P

Hungrig som tusan, när har jag lunch? 13.00. Jippie, inte alls långt dit. Nej inte alls..suck. Klockan är bara tjugo över 10 =(

Har dock rast klockan 11 så förhoppningsvis kan jag hinna ta en frukt eller något, om det finns någon kvar. Annars tar jag mig en kopp te då.

Fredag idag! En bra nyhet. Idag ska jag frossa i en sorbet. Yes indeed!
Mumma, ibland får man synda, speciellt när man har såna krångel med magen som jag har, snyft, synd om mig, och ja, jag som måste stå ut med mitt hår, hihi, mitt eget fel, jag vet, som envisas med att gå igenom det här, men ändå.

Pappa tyckte jag var dum som förstör mitt “fina hår” nu när jag ska göra dreads, men vad tusan, ingen kan få mer slitet hår än mig ändå, så varför inte göra något nytt och annorlunda av det? :)

Skönt att få vara hemma med ungarna lite i helgen också.
Nästa helg är det kalas för Moa, sen är det Harry Potterpremiär också, helgen efter det ska ju jag sitta i Falun halva helgen och få håret fixat..hm..vad är det mer..ungarna ska vara på Täppgården snart en vecka också, Peppe tar en jobbvecka mitt i semestern, och sen har han lite mer semester.

0