Helgnöje!

Idag har vi varit uppe med tuppen.
Ungarna vaknade vid sex, Peppe tog dom och jag somnade om, sen vaknade jag tjugo över sju, att jag höll på att dö av kissnödighet.
De här pillren gör mig sååå kissnödig!

Sen var jag pigg, så var lika bra att vara uppe då. En stoor kopp te och två små mackor, dundermätt..

Tio skulle vi vara på Kupolen, de hade massa saker för barn där idag, så vi var där med Olle och Lina och deras barn. Gud vad skoj ungarna hade.
Åt lite glass, en liten kula lakritsglass, smakade faktiskt Lakrisal, fantastiskt. :) Skulle varit ÄNNU godare om de hade haft i dubbelt med smaken ;)
Men blev mätt :P

Lekte lite mer, sen handlade vi till ikväll, och Moa somnade i vagnen, när vi gått hem och satt oss i bilen, då somnade Max också. Hämtade posten åt svärisarna som är uppe i stugan.
Handlade mat, ungarna fick Happy Meal, och Peppe någon burgare. Själv var jag inte så hungrig, så jag tog några nuggets. Dyngmätt igen!..:P

Nu är vi hemma igen, mina höfter tar kål på mig idag, så jag vilar dom lite.
Moa är trotsmaja nummer ett idag kan jag lova..ni ska höra hur hon skriker när hon inte får som hon vill ;)

Ikväll ska vi mysa i soffan, ska nog prova något nytt te idag..Peppe drack något gott häromkvällen som han lovordade så hårt, kanske ska prova det då :)

*************************************************
Moa skulle sova i sin säng sa hon inatt, inte i spjälsängen, så nu har jag lagt henne där.
Hon ser så liiiten ut i sin säng..vågar inte gå in och fota, då väcker jag väl henne…men skulle vara så sött med ett kort när hon sover så fint i sin vita fina säng… :)

0