Höjda mediciner och sådant

Jahapp, just nu går jag på högre doseringar av mina mediciner, vi har dubblat en gång och så höjde dom en gång till. 
Läkaren skrev ju ut ångestdämpande också, så jag ska ha under höjningen, men jag hoppas att jag slipper det. Gillar inte såna starka mediciner.

Jag har lite svårt att komma på saker för att få dagarna att gå, det blir mest att mysa med hunden, promenera och se på youtubevideos. Filmer tröttar ut mig, och teveserier kan jag bara se något avsnitt innan jag blir trött.
Svårt!

Inatt gjorde jag något konstigt. Jag lade telefonen på laddning igår, då var den igång. Jag vaknade vid ett, sa åt Peppe att jag måste sätta på telefonen, och tametusan, den var avstängd! =O
Hur visste jag detta? Han hade inte somnat än, så jag har inte stängt av telefonen. HUR?
Jag fattar inte.

Vad mer? Jag byggde en hage åt grisarna igår, så de är så nöjda så, på nätterna får de vara i sin bur, men hela dagarna får de springa ut och in som de vill.
Det blev jättebra. 

Imorgon ska vi ta en tripp till Västra Frölunda och Sisjön, jag vill till Ongo och ungarna vill hitta halloweenkostymer. Jag vill till Dollarstore också, men vi får se om det hinns med.
Moa bubblar om att hon ska sova över hos kompisar i helgen, isåfall ska vi andra se på Venom har vi tänkt :D

Drömde jättemycket om min mormor inatt, jag var så glad över att få se henne en gång till, kramade om henne jättemycket. Ugh, vad jag saknar min mormor…

1

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *