Idag idag idag!

Idag ryker gipset! WOHOOO! ÄNTLIGEN!

Om jag har längtat? JAPP! :)

Så halv elva ska jag vara på ortopedkliniken, och sen kommer jag ut som en glad människa kan jag lova.

Idag fyller min mamma år, grattis till min mamma!

Ungarna är i skolan, Peppe är på jobbet, grisarna har fått mat av gubben imorse. Jag har ätit frukost och nu avnjuter jag en kopp citronte medan jag väntar på att tiden ska gå. Jag kan inte sova, för jag ska ta bort gipset, haha, jag är exalterad. Jag har saknat min högra hand. Man blir helt handikappad när man inte kan göra saker som man är van vid.

Imorgon ska jag jobba, blä, men nu kan jag sätta lite krav på arbetsplatsen, jag har fått mitt läkarutlåtande angående min funktionsnedsättning och det är bra.
Jag måste skicka in lite läkarintyg också, så jag får ut min sjukpenning, kan säga att min lön denna månad inte var rolig, så, men mer pengar kommer ju, bara allt är klart. :)

Måndag nästa vecka ska jag och gubben åka till Gekås och shoppa julklappar när ungarna är i skolan, det ska bli skoj! :)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *