Jobbfunderingar

Jag ringde och pratade med chefen idag, berättade att jag kommer tillbaka nästa vecka.
Jag vill ha ett fast jobb, heltidsjob, ett där jag känner mig säker att jag kommer få jobba nästa dag.
Timanställd är ju också ett jobb, men jag vill känna säkerhet, vill kunna gå till banken och säga, ja, nu har jag fast jobb, ge oss huslån nu! ;)

Sitter här och filar på min cv, tänkte att jag skulle börja skicka runt den igen, men det tar emot, för jag trivs SÅ bra på mitt jobb, jag önskar dom kunde ge mig massor av timmar eller anställa mig, dom är underbara där, cheferna är underbara och mina jobbkamrater är härliga. Suck. Jag trivs, jag vill vara där, kan allt bara vända nu så företagen måste anställa massa folk, så jag får stanna?
*vill*

Vi hade sålt för 410 kronor efter att bordsavgiften var betald igår på Tulavippan. Härligt! Nu måste jag fixa ihop ett nytt lass, för det var rejält tomt där nu.
Hm, vad ska man ta nu då, bebiskläder? Kan det vara intressant?

Idag ska jag nog ta och göra kyckling med pasta och sås till min familj. Känns som om dom kan behöva en god middag. :)

I helgen lär jag sätta mig ner på tradera och kika, ungarna behöver overaller och andra vinterkläder.
Lite höstskor kanske är på tiden att skaffa också.

Har gjort lite nytta här hemma idag, känner att jag blir tokig om jag ska gå här hemma och ingenting blir gjort, behöver inte göra något som är drygt åt magen, man kan ta det lugnt. :)

Ska bli skönt när jag återgår till jobbet nästa vecka, och ännu skönare när jag får ta bort lapparna på magen, iih, dom kliar så ni anar inte! :)
Sen tredje härliga saken, när jag får träna igen, jag saknar den där känslan när man överlevt passet och får komma hem och duscha :D

0