Ingredienser
150 g smör
2 dl strösocker
2 st ägg
3,5 dl vetemjöl
1 dl kakao
78 g chokladbitar, med kolafyllning, t.ex. Center
Topping:
200 g mörk choklad
2 dl jordnötter
KAKA:
1) Smörj en form med löstagbar kant, cirka 22 centimeter
i diameter.
2) Smält smöret i mikron eller i en kastrull.
3) Vispa ihop socker och ägg lätt. Mät upp och blanda
mjöl och kakao, och vispa ner i äggsmeten tillsammans
med smöret.
4) Häll smeten i formen.
Tryck ner kolagodiset i smeten och grädda i mitten av ugnen i 200 grader
i cirka 10-12 minuter.
5) Låt svalna och lossa sedan formens kant.
TOPPING:
1) Smält chokladen till toppingen försiktigt över vattenbad eller i mikron.
Rör ner nötterna och bred blandningen över kakan. Låt stelna i kylen.