Lägenhet vs hus

Det slår mig när man har det så här, att varför vill man bo i hus egentligen?
Jag hatar att påta i trädgården, jag är allergisk mot gräs och blommor, jag hatar att vara ute på vintern. Man äger och betalar till sig själv..jaaa, men när något går sönder måste man betala det också, plus en massa andra kostnader. Jag ser hur såna som har hus inte har råd med att klippa håret ens! Är det värt det? =/
Bo superbilligt i hyresrätt, få saker utbytta och lagade när dom går sönder..slippa klippa gräs och skotta snö…är det inte lyx? När blev det inte en lyx att slippa sånt?
Jag tycker det är lyx att bo i lägenhet…faktiskt. :)
Jag älskar det, jag älskar att slippa saker. Vi kan göra annat skoj när andra måste måla huset eller klippa gräset eller dom måste köpa nytt kök…det är lyx för mig :)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *