Lång het vintermorgon

Jag älskar de slöa morgnarna i sängen med en nyvaken karl och varma bullar. 
Det är så mysigt.

Tacopaj till middag idag, och vi är så mätta så vi avlider snart. Mycket bra
Blev massa mat över också, så han får matlåda med sig till jobbet imorgon, och jag kan ta lite paj till lunch under dagen när han är på jobbet och jag är ensam hemma.

Trist bara att man inte har några pengar att röra sig med precis.
Men snart är det den 22:a, och då kommer pengarna, förhoppningsvis!
Börjar se positivt ut med föräldrapenning och akassapengar nu iallafall. Har fått beslut på att jag ÄR berättigad till 300 akassedagar, och föräldrapenningen började jag ta ut 20 november, så där ska jag väl få pengar nu i december tycker man.

Kvällen avslutades med en stor skål med popcorn, en iskall cola light (hur kan en dryck vara så underbart god när man är gravid?) och Den där Mary, rolig film, jag älskar att se roliga filmer med karln, han ser så lycklig ut då, när han får skratta. Då känner man sig så hemma, och jag kan bara inte sluta titta på honom då, för han är så fin.
Min finaste

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *