Lång kreativ dag

Pust, vilken lång dag.
Idag har vi haft fullt upp hela tiden.

Imorse gick vi upp, åt lite frukost, sen åkte vi till barnmorskan.
Fick vänta tjugo minuter..suck..ovanligt.

Sen in, ta massa prover eftersom dom har en annan databas än Sthlm, skriva massa nya papper, ny journal, lyssna på hjärtat igen..weee..tokmys, nu fick karln lyssna också. Det gillade han :)

Vi var där i ungefär två timmar…pust.
Fick ny patientbricka o grejor, o tonvis med papper o journal hem. Ifall att ;)
Anmält oss till föräldragrupp, fått papper om att vi ska till familjerätten, och ja, hela faderullan. Mycket nu! Men allt såg bra ut, och Nästa gång ska vi börja mäta..väldans vad länge jag måste vänta innan jag får mäta, vill också ha en sån där kurva.. :)

Mina järnvärden var väl okej, men för säkerhets skull får jag äta järntabletter..morr..ville inte. Men men, vad gör man inte för familjen. Så nu äter jag både folsyra och järntabletter.
Blodtrycket var 120/60, och bebisen hade nästan samma hjärtslag som förra gången, underbart o höra den lilla, o några sparkar buffade den på så det skrovlade i högtalarna också :D

Fick mitt moderskapsintyg också, så nu ska jag lämna in det till försäkringskassan direkt på måndag, imorgon kan jag inte, för då ska jag tvätta sängkläder, handdukar etc.. :/

Sen åkte vi till kupolen, hämtade karlns telefon, tittade om hans datapryttlar kommit vilket dom inte hade, träffade lite pojkar där som bjöd in oss till Monopolkväll på lördag, och åt lite onyttig donkenmat :) Och så fick jag två kilo vindruvor av karln…mums..är helt GALEN i vindruvor!

Sen kom svärmor och hälsade på med blommor och uuunderbart goda äppelkakor som svärfar bakat..mums.

Sen vilade vi lite. Sen åka till Ata…köpa mat..vi är slöa idag..och nu spelar karln dumspel, och jag tar det bara lungt och smälter maten.

Thats our day :)

********************************************************************************************************************************

Jisses, nu skulle man haft videokamera, vilket knuff o puff i magen det var idag. Låg och kollade på magen när det putade ut här o sen där o sen överallt på en gång, haha, jätteroligt. Full sula där inne. :)

0