Lite paket och lite pyssel.

Har diskat idag, känner mig ganska nyttig. Måste ju göra något när man ändå går hemma och häckar.
Håller mig vaken åtminstone.
Tänkte jag skulle göra rent lite här i vardagsrummet, och kanske vika lite tvätt.
Eller nej, tvätten spar jag. Den ska vi alla göra. Vi har en liten lek, man slänger all ren tvätt i en hög, så sorterar vi allihopa den, sen tar man sin egen hög och lägger den i sin garderob. Toppen! Går superfort och blir rätt direkt :)

Undrar om dom andra trådbackarna har kommit? Kanske kommer till helgen?
Vi skulle behöva typ, fyra till kanske. Två till ungarna, två till mig. Ska Peppe ha också vet jag inte faktiskt.
Han har fått till sin garderob rätt bra om jag inte minns fel.

Det har kommit lite paket också, lite behåar till mig från Thailand (Jag kan inte ha vanliga behåar längre tack vare viktminskningen, så jag köper kopior av airbra, dom är super!) och så har barken kommit till akvariet.
Nu fattas bara lite pinnar och så myggnätet jag har beställt.
Sen kan jag beställa ägg! :D

Söker efter en golvlampa man kan ställa vid akvariet, som man kan liksom luta över för lite ljus, vill nog inte ha armaturen som hör till akvariet, det blir nog för varmt för dom.
Typ något sånt här hade varit snyggt där i hörnet!

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *