Måndag, ingen bra början på veckan.

Jag hatar verkligen måndagar.
För det innebär att hela veckan är kvar, man har ingen återvändo alls.

Idag står det lite allt möjligt på schemat. Som dagis, jobba, vaccinering på bvc.
Mest av allt hoppas jag på att dom har plogat trottoarerna ute, för det har typ snöat hur många decimeter som helst under helgen, jag hatar snö. Jag haaatar snö.
Jag borde finnas i ett varmt klimat istället, med ganska lagom värme, lite sol, lite regn, men absolut ingen snö.
Usch.

La mig alldeles för sent igår känner jag, vi fastnade framför en film på trean, the Breakup eller något sånt, ett par som gjorde slut iallafall, jäkla pucko till karl som fattade vinken när allt var för sent typ…as usual? :)

Ungarna sitter framför teven och leker lite snällt, dom har ätit frukost och fått kläder, eller ja, Moa är färdigklädd, Max han ska väl gå på pottan några gånger till innan vi ska gå. Fast..nu verkar det som Moa kommer få bytas på snart också, hon står och skiter.. :D
Nåja, är inte hela världen.

Själv gruvar jag mig över att det är kallt ute, och att jag inte har någon mössa. Morr.
Vad ska jag nu köpa för mössa? Gillade ju min mössa, att det var lite baggystuk på den. Suck.

Om en kvart ska vi gå mot dagis, nu börjar deras nya tider, spännande. Fast blir inga långa dagar ändå.
Det blir 5½ timma om dagen, en halvtimma längre än tidigare bara, fast nu får dom gå fredagarna också.
Det blir riktiga rutiner nu :)

Undrar vad vi ska äta för mat idag….?

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *