Måndagsångest

Ungarna hade måndagsångest imorse, de ville inte till skolan alls, utan ha mera helg och sitta med telefonerna och slöa i soffan, det ville dom minsann :)
Men till slut fick jag iväg dom, och jag tog med Mina ut på en morgonpromenad. Hon fick leka lite med ett par andra hundar som hon har träffat innan, så hon blev jättenöjd.
Hon ligger och snarkar i soffan bakom mig just nu.

Måndag, idag har jag ingen skola, men imorgon och onsdag har jag det, tesaurus står på schemat och vi ska göra en själv i xml. Jippie.

Men idag ska jag plocka, tvätta och besöka gyntanten. Spännande värre. Det sistnämnda är så där nödvändigt ont, jag gillar det verkligen inte, men det måste göras, precis som att gå till tandläkaren..

Blåste som sjuton här i natt, misstänker att det var någon storm från havet, men vi somnade så fint så. Man börjar vänja sig vid blåsandet. :)

Nu ska jag riva ur sängkläderna ur våran säng och tvätta dom. Tjolahopp!

Åh ja! Just ja, vi såg ju Fantastic beasts i lördags, och herregud. Jag och ungarna var lyriska när vi klev ut från bion, gubben var mer “meeeh” haha. Han gillar nog inte magiska saker, bara nördiga saker som lord of the rings och sånt där :P

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *