5 ägg
5 dl socker
4,5 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 msk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
300 g smör
2 dl mjölk
Glasyr
600 g florsocker
4,5 msk kakao
1,5 msk vaniljsocker
4,5 msk kaffe
1,5 msk mjölk
150 g smör, smält
Kokos
Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna i en bunke vänd ner dom i smeten. Smält smöret, häll i mjölken och rör ner detta också. Häll smeten i bakpappersklädd ugnsform som är 30×40 cm. Grädda i nedre delen av ugnen, 175 grader i ca 30 minuter. (Stickan ska vara torr)
Blanda de torra ingredienserna till glasyren. Rör ner kaffe, mjölk och smör. Bred ut glasyren över kakan och strö över kokos.
Förvara i kyl. Skär upp rutor när kakan har kallnat.