Morgonpigg – Icke idag

58 beräknade dagar kvar till lillpojken tittar ut. 28 dagar kvar tills jag fyller år.

Det känns underligt och overkligt att säga lillpojken, att veta att det är en liten buspojk där inne..mysko..men vi har ju filmen som bevis så att säga..jag har nog inte hämtat mig från den chocken ÄN

Somnade astidigt igår, hade ju inte sovit något nästan natten till igår.
Vaknade idag, halv nio, kunde inte sova mer, få se om jag lyckas somna till middag eller något idag, finns risk för det. 

Fötterna var såå svällda igår, stackars fossingarna, gå runt i Stockholm tog knäcken på dom, uscha.

Imorgon är det första föräldragruppen, spännande, få se vad man hamnar med för människor :) Fredag, då är det barnmorskan igen, ska bli kul o se om hon blir förvånad över vad som döljer sig i magen

Jag måste bara städa idag, jag måste rensa ur alla rosa kläder vi har här hemma också som vi fick av syrran. (i hopp om att det var en tjej så hon fick slippa alla kläder )
Jag måste måste dammsuga..gah.

Helst av allt skulle jag vilja baka lussekatter, har ju alla ingredienser, men orkar jag idag? Hm, kanske tar det till helgen..i helgen kommer ju mamma med gardinerna också.

Sitter här o funderar på var jag ska börja idag. Dammsuga ska jag göra, diska, lägga in lite tvätt som har torkat nu, som har hängt i badrummet medans vi var borta.

Undrar när vi ska ta tag i barnrummet då, tror det blir i slutet på denna månad, när jag fyller år. Peppe har faktiskt lovat mig att jag ska få prinsesstårta då…hihi, är ju helt galen i det, det måste vara prinsesstårta när jag fyller år. Jämt!
Men måste fixa lussebullarna också tills dess, utan lussebullar ingen födelsedag eller advent!

Oj vad han donar där inne i magen idag, trångt åt dig sötis? Jag vill se ultraljudsfilmen igen, men vi har ingen tv som vi kan koppla videon till, vill se när han ligger där och suger på tummen igen…ååååh…tänk att man kan älska någon som man bara har sett på en skärm så mycket..

Vårat lilla underverk.

Jag börjar faktiskt bli ganska ööh, jättestor nu 

Dagens uppgifter klara.

Nu har jag diskat, dammsugat och gjort rent i badrummet. Jag har vikt ihop tvätten som vi hade hängt upp i badrummet också. Jag känner mig rätt duktig.

Har lust att åka till pappa och syster idag, men ska pappa på hockey, är det någon ide då liksom? Kul o åka dit, o så drar han direkt..

Ville ju åka dit och visa upp ultraljudsfilmen..

0