Morgontankar

Här sitter jag på jobbet, jag har jobbat sen 6.45 inte så långt kvar av min arbetsdag nu. Skönt.
Men trist  väder idag, regnar och är grått.  Nåja, så länge det INTE snöar är jag nöjd, väldigt nöjd.

Soffan är ihopskruvad och klar nu, Moa o Peppe har sovit där inatt för Peppe snarkar och Moa hostar och ja, Max är i den åldern när mardrömmarna kommer och ja, kaos. Jag och Max sover i sängen ihop och Moa o Peppe i soffan, ni förstår. Kaos ;)
Bra med bäddsoffa ibland faktiskt. Även när gäster INTE är där. Haha!

Idag slutar jag relativt tidigt så jag tänkte jag skulle se om jag kunde hitta något i tröjväg, medans jag väntar på att Moa ska vakna på dagis..hämtar ungarna samtidigt när Moa har vaknat så blir det inget krångel med mat och sovstund o grejor.  Bra när man kan komma överrens med dagis faktiskt. :)

Hm, vad ska jag göra mer idag? Tänkte jag skulle försöka hinna till Tjärna Ängar idag när ungarna har somnat, jag måste göra min andra arm, den med Moas namn, för det tar ju sin lilla tid, och sen ska jag väl börja skissa på dom andra som jag ska ha..hm..vilken ska man börja med?

Är så sugen på att göra fullsleeves på båda armarna, men vet inte vad jag ska göra för något, vill ju ha något som är mig, kanske en massa vampyrer, hello kitty och annat roligt? Men då måste man hitta något som går att smälta ihop så att säga. Man skulle varit duktig på att rita!

Vad ska jag mer göra idag, jo just ja, jag har bokat tid hos tandläkaren, duktiga mig! Fast fick ingen tid förräns 25e november, nåja, det är gjort iaf, förklarade för henne att nu minsann har jag skaffat mig jobb och har råd, så nu ska vi sätta igång ;)

Hm, 45 minuter kvar att jobba, ska ta mig ner till Kupolen direkt när jag slutar och så ska jag gå upp på Cubus, och se om dom har några långärmade tröjor där åt mig, har lite ont om det, tshirts också. Skulle behövt ett gäng. Både jag och karln…få se hur vi ska lösa det där. Vi behöver en tripp till Ullared! Får nog bli semesternöjet det nästa sommar :)
Tycker jag låter som en toppenide :D

Hm, nej, undrar om man kanske skulle ta och  baka något med ungarna idag när dom kommer hem? De älskar att sitta och vänta på det nybakade..haha..sitter som små ljus framför ugnen och bara vänta tålmodigt. Ibland har dom tålamod.. ;) Fast oftast inte :P

0