När verkligheten knackar på

Var på mammografi för några veckor sedan, men fick besked ganska snabbt att jag ska ner till Varbergs sjukhus för ultraljud och provtagning, för något var inte rätt.
Tog några dagar, sen var jag där och tog mina prover och gjorde ultraljud och en mer invecklad mammografi.
Sen tog det några dagar till, och sen satt jag och karln där hos läkaren och fick besked att jag har en tumör i ena bröstet, en sådan som för tillfället är godartad, men om den får vara kvar där så blir den elak och sånt kan ju skrämma slag på en. Så, sagt och gjort, jag väntar på operationstid just nu, de ska ta bort den fula tumören där inne, så den slipper vara kvar i min kropp.

Om jag helt plötsligt kände hur marken försvann under fötterna på mig? Ja, men med karln min som stöd, så klarar jag allt. Den fula knölen ska bort och sen ska jag bli frisk.
Helt galet hur sånt där kan påverka en rent psykiskt, det enda jag kunde tänka på innan jag fick beskedet var att ja, jag kommer dö, det kommer gå åt helvete. Hur svårt är det att INTE tänka så liksom?

Idag är det i alla fall måndag, och måndagar är lediga dagar för mig. Jag har bestämt att jag ska lyssna på bok och städa lådorna i köket. Kul nöje va?

Vi har julpyntat här hemma, granen är uppe, Moa har gjort ett pepparkakshus och så har jag faktiskt tagit och köpt mig lite juldukar och sånt på jobbet. Det blev jättefint!

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ingela H (@volguus_zombiefied)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *