Ny vecka, nya tag!

Jahapp, så var det ny vecka igen!

Ni vet som sagt att jag var på sommarjobbsintervju förra veckan på fredagen, och idag ringde hon. Jag har sommarjobb på Tjärnahuset där jag gjorde praktik. Härligt! :)
Tjäna pengar OCH lära mig mera, kan det bli bättre liksom?
Plus att jag slipper inskolas så himla mycket heller, jag har ju nyss kommit därifrån :)
Är så himla glad :)

Idag har vi varit ute massor, lekt i lekparken, varit på Kupolen och drällt lite, ungarna är hemma måndagar och fredagar numera, och sen går de på dagis 8.30-15.00 på tisdag, onsdag och torsdagar. Det blir så här bara för att det är lite speciellt med deras dagis, de har ju mobila förskolan också :)

Så imorgon är det dags för dagis igen, skönt, de är vilda.. ;)

Datorn hämtade DHL upp idag, och imorgon ska jag ringa läkaren om nya tabletter.
Tvättat har jag gjort massor idag också, ska tvätta mer imorgon, har även handlat lite idag, ungarna hjälpte mig att komma ihåg vad som skulle handlas, för själv är jag ju senil delux numera när jag sover så dåligt. :)

Fick mitt arbetsgivarintyg idag, så Peppe är hos sina föräldrar och kopierar det, så vi kan skicka idet imorgon.
Har även skickat nytt schema till kommunen..hm..och jag har pluggat massor i helgen. Har bara 3 kapitel kvar på vård och omsorg nu. Yey! :)
Sen börjar medicinsk grundkurs. Spännande!

Men nu ska jag sätta mig och glutta på facebook, händer massa där i en låst grupp vi har..haha.
Fy sjutton vilka skandalösa kort som finns från förr.. :)

Vad har ni för mobiler hörrni? Är inte riktigt nöjd med min och har sålt den. Ge mer tips nu.
Kraven jag har är: Smsvänlig, ska finnas i Rosa, och inte touchscreen. :)

0