Ny vecka, nya tag.

Jahapp, ny vecka då
Moa är hemma, så jag vabbar, fast Peppe passar Moa när jag är och jobbar, sen åker han till jobbet.
Skönt, då slipper dom åka från Leksand bara för att jag är hemma med barn.

Så nu roar vi oss (jag och Moa alltså) med att tvätta den enorma högen med tvätt som är i våran lilla “tvättstuga” (det vill säga lilla toaletten som vi tog bort toaletten från och gjorde om till tvättstuga)
Nu ska högen bort!
Fattar INTE hur det kan bli en sån där jävla hög? Använder mina ungar bara kläderna en gång?
Tycker dom använder samma kläder jämt nästan? Dom har sina favoriter som dom vill ha.
Kanske man ska vara smart nästa gång och köpa BARA såna kläder, en hel garderob typ Mr Bean med en och samma plagg..

Moa hon lagar mat åt mig här, tre burkar och ja, hon har en himla fantasi.
“Maat” “äääta” säger hon :)
Bara o göra som hon säger ;)

Max han tog jag till dagis imorse när jag gick och jobbade, han är stor kille nu, hela natten har han sovit i sin säng, två dagar i rad, vi tackar och tar emot. Han var lagom mallig imorse också, när han fick ha sin spidermanjacka och sina nya täckbrallor istället för overall som är för bääbisar (som han säger nu) :D

Och just ja, toastertarts med smak av blåbär är supergoda.mums.. :D

Och ikväll måste jag plugga..har massor som ska in igen =/ Glääääääh!
Men vad gör man inte liksom?
Ge mig jobb istället, ett bra betalt jobb, haha, där jag kan sitta på kontor och tjäna pengar… :P

*******************************

Nu sover Moa middag, så nu ska jag passa på att äta lite gröt.. :)

0