Om och om igen

Jaha, en ny dag.
Trött som jag vet inte vad idag. Uscha. Skulle nog kunna sova bort hela mitt liv just nu, gäsp.

Idag är det första föräldragruppen, spännande!
Peppe har bytt pass så att han ska kunna vara med, min snutt, så duktig så

Imorgon ska jag försöka hitta en buss eller nåt så jag kommer upp till Insjön, för vi ska åka hela familjen till Garsås, till farmor och hälsa på har vi tänkt, inte ofta vi är där uppe, typ till jul..men nu när man har mage o grejor lär man väl göra det oftare..gammelfarmor jue..eller nåt sånt

Vill ha tag i någon som kan föra över våran ultraljudsfilm från vhs till dvd...verkar vara krångligt, för ingen har grejor

Igår var vi hos Micke och Jeppe och såg Saw 2. Yyyl om den filmen, spännande delux

Funderar på om jag ska ta en promenad lite senare till affären och köpa mig en cola light, det kan jag nog hitta småmynt till här någonstans, annars får jag ta med mig flaskorna under diskbänken :D
Har provat mjölk och vatten idag, men näää, kroppen skriker efter cola light. Knas.

Lillpojken där inne (har fortfarande INTE vant mig vid att det är en grabb där) håller fullt ös känner jag, magen rör sig fram och tillbaka, men det är stoor skillnad nu på bökningarna mot för bara några veckor sen, nu verkar det vara JÄTTETRÅNGT åt stackarn..

Nej jag orkar mig inte ut på promenad, det är för jäkligt, mina knän gör ont :(
Helst skulle jag vilja sova en stund..undrar om jag hinner sova på en timma, sen kommer kaln, och fyra ska vi vara på föräldragruppen..kanske..en liten liten stund bara?

Nuu har jag hittat någon med tvkort..underbart, så efter helgen så ska jag dra med mig systeryster till tjärna ängar så vi ska fixa den där ultraljudsfilmen till dvd

0