Fick ett sånt jäkla recept på kladdkaka som jag måste dela med mig av.
Ingredienser
175 g blockchoklad (mörk)
175 g smör
300 g polly 1 ½ påse (man kan ju ta mindre om man vill)
2 dl strösocker
3 ägg
1/2 dl vetemjöl
2 tsk kaffe
Tillagning:
Smält smöret, lägg i blockchokladen i småbitar och låt smälta ner.
Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt mjöl och kaffe (rör ihop) tillsätt chokladsmöret och polly rör om.
Häll smetetn i en smörad o bröad springform..
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter
Tips! – Gör Pollykakan dagen innan (blir lösare då) –
Servera gärna med vispad grädde och hallon om man vill.
Om kakan är varm när man serverar den så blir inte Pollyn lika seg som den är som hård.