2 st
Med skinka, tomat och oregano
4 tortillabröd
4 msk Färskost, smaksatt (T.ex. Crème bonjour chili och tomat)
4 skivor skinka
Oregano
1 tomat
125 g Mozarella
Salt, svartpeppar
Med skinka, senap och grönpeppar
4 tortillabröd
2 msk dijonsenap
4 skivor skinka
20-30 grönpepparkorn
8 skivor herrgårdsost (eller liknande)
1 tomat
125 g Mozarella
Salt, svartpeppar
Med skinka, tomat och mozarella
Bred färskost på tortillabröden. Strimla skinkan och fördela den på två av bröden. Krydda med oregano. Skär tomaten och mozarelllaosten i 3 mm tunna skivor och lägg ut detta över skinkan. Krydda med lite salt och svartpeppar. Lägg på de två sista tortillabröden som lock.
Med skinka, senap och grönpeppar
Bred senap på tortillabröden. Strimla skinkan och fördela den på två av bröden. Smula grönpepparkornen över skinkan och lägg på herrgårdsosten. Skär tomaten och mozarellan i 3 mm tunnan skivor och lägg ut detta över osten. Krydda med lite salt och svartpeppar. Lägg på de två sista tortillabröden som lock.
Stek quesadillasen i en torr stekpanna några minuter på varje sida tills bröden får fin färg och osten börjar smälta.
Dela i fyra bitar, servera direkt eventuellt med en sallad till.