Slut på höstlovet

Idag är det dags för ungarna att återgå till skolan igen, slut på höstlovet. Moa ska äntligen få komma tillbaka till sin vanliga skola också, för nu har dom byggt klart paviljongerna, och hennes klass slipper bussas till en annan skola. Skönt för dom.

Max cyklade iväg till skolan, lite mindre glad, haha, tonåringen tar ut sin rätt, han skulle nog hellre vilja vara hemma och sova. :)

Mina ligger och tar en tupplur, vi ska ut och ta en långpromenad tänkte jag, har satt igång diskmaskinen och tänkte sätta igång tvättmaskinen sen också.

Såna långa dagar nu, vad ska man göra liksom? Orkar ju inte mycket alls, är mest trött hela tiden, det tar tid sånt här sa läkaren, men det kommer bli bättre. Jag hoppas det.
Det största steget är taget sa hon också, att söka hjälp. Ja, det tog emot, men jag gjorde det. Man klarar inte allt själv jämt.

Måste ut med hunden snart, sen ska jag påbörja en ommöblering på ovanvåningen tänkte jag. Peppe ska sätta upp en sminkhylla åt Moa idag, och jag ska flytta ut hennes skrivbord till allrummet där uppe istället.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *