Snällast i världen

Tisdag igen, hm, jaha.
Vad skoj.

Ska posta det där idag åt älsklingen också, lär köpa frimärke så det går iväg ordentligt.

Det bestämdes igår kväll att jag ska till Borlänge i helgen, där ser man. :)
Kramkalas då :) Lär åka upp på Centralen idag med andra ord.

Vad mer måste jag göra idag..jag måste diska, och jag måste definitivt försöka få hem datapryttlarna på något sätt..hm.. :/

Kroppen börjar komma i fas nu tack vare lite mer sömn iaf, men jag vaknar ändå om nätterna av mig själv, och jag har svårt att somna, men lite bättre är det väl, vi får se vad hon säger nästa vecka när jag ska på återbesök.

Börjat ställa mig en fråga på senaste tiden; Vad vill jag bli egentligen?
Finns det något jag skulle mer än allt vilja göra?
Hm, tål att funderas på lite mer.

Sådär, biljett hämtad, älskling, jag kommer och kramas med dig! :)

UB40 får mig på ganska bra humör har jag upptäckt, jag lär hålla mig till sånt som gör mig glad. Undvika sånt som förstör humöret. Iofs, jag har nog gått och blivit snällaste människan i världen numera, undviker bråk, orkar inte.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *