Snilleblixt: Vi byter rum!

Ja, jag fick en snilleblixt igår. Vi skulle ju kunna ta Max rum, så får han ett större rum!
Ja!
Sen insåg vi att hm, vi har rosa stjärnor i vårat sovrum, det vill nog inte Max ha, så då fick Moa flytta in i det rummet, Max tog hennes rum, och vi tog Max lilla rum.
Sagt och gjort, när Peppe kom hem satte vi igång, och vi blev klara runt åtta på kvällen, haha.
Men det blev superbra! Alla är nöjda och glada. Speciellt Max som fick ett stort och fint rum nu, där han får plats med allt :)

Nu ska vi bara flytta fläkten från Moas rum till vårat sovrum, sen ska Peppe sätta upp lamporna i deras rum, de har egna lampor som de vill ha.

Just nu håller jag och Moa på att flytta runt i garderoberna, Max är redan klar, Moa håller på och viker in sina saker, själv sitter jag och funderar hur jag ska lösa mina kläder..
Undrar om jag ska ta mina kläder i klädkammaren, och Peppe får ta sovrumsgarderoben? Han har inte lika mycket grejor som mig..
Jag måste fundera på hur jag ska fixa det.

Peppe är i Karlstad idag, på min födelsedag. :P Men, det är arbete och det måste göras. Jag fick ju min present i lördags, så jag är nöjd. :) Vi ska äta något mumsigt idag, jag och ungarna, men vad har vi inte riktigt kommit på än, det kanske blir en “alla får äta vad dom vill” :D

Vad mer? Jo just ja, jag och Moa var till Borås igår, och hämtade Peppes tidiga julklapp. En mattsvart Ibanezgitarr  med förstärkare. Han blev mer än nöjd. Vad glad jag blir!
Det är så kul att han uppskattar det jag hittar på. För många år sen satt han och pratade om en gitarr han drömmer om, nu har jag inte råd med en sån, men denna var också mattsvart och ja, elgitarr, han blev glad åtminstone, det är det som gäller. Få se vad han kan hitta på i julklapp nu då.. ;)

Ja, idag är min födelsedag, ännu en tjugofemårsdag ;) Jag slutade bli äldre då, forever young satsar jag på :P

Avslutar dagens inlägg med min nya tröja som jag fick hem igår, haha, den är SÅ JAG. <3

2016-11-28-13-30-04

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *